Messencollectie

Sebra

De Sebra serie van Forged is een opvallende verschijning binnen het merk. Het donkerhouten heft maakt het een chique en uiterst stijlvolle messenserie.

Brute

Open krop, na verhitting gehamerd. Het lemmet is niet gepolijst, waardoor het smeedwerk zichtbaar blijft.

Intense

Subtiele gesmede accenten en mooi gepolijst voor een rustigere uitstraling.

6 verschillende series messen

Allen even uniek en volledig met de hand gesmeed. Gemaakt volgens Japanse eeuwenoude tradities en bruikbaar voor zowel professionele koks als hobbykoks. Ga je voor de stoere Brute, de subtiele Intense, de natuurlijke Olive, de chique Sebra, de verfijnde VG10 of de artistieke Katai serie?

Olive

Samensmelting van robuust staal met prachtig olijfhout, wat een warme en moderne uitstraling geeft.

VG10

Een bijzonder heft gemaakt van luxueus wortelhout. De messen zijn in 5 lagen gesmeed.

Katai

Bij het ontwerpen zijn golfachtige vormen als inspiratiebron gebruikt. Dit is terug te zien in de vorm van het lemmet en hoe de vorm vervolgens doorloopt in het heft.

Churrasco Forged

Met de Churrasco serie kun je deze beleving en stijl nu ook thuis te ervaren. De spiesen en vorken zijn vervaardigd van hoogwaardig staal in combinatie met olijfhout en zijn verkrijgbaar met een lengte van 50, 60 en 70 cm. Het gietijzeren serveerpannetje en de RVS grijptangen maken de Churrasco-ervaring compleet.

Leather Forged

De Leather serie bestaat uit losse lederen hoezen om je messen veilig op te kunnen bergen en ze overal mee naar toe te nemen.

Ze zijn geschikt voor de Brute, Intense, Olive, Sebra en VG10 serie van Forged en universeel voor messen van dezelfde grootte.

Brute Forged

De Brute serie bestaat uit 11 verschillende messen en een diamanten aanzetstaal. Daarnaast is er ook een steakmessenset en een 3-delige set bestaande uit het koksmes, universeel mes en hakbijl verkrijgbaar. Alle messen zijn verpakt in een zeer mooi kistje gemaakt van gebrand hout.

Intense Forged

De Intense serie bestaat uit 11 verschillende messen en een diamanten aanzetstaal. Daarnaast is er een steakmessenset en een 3-delige set bestaande uit het koksmes, universeel mes en hakbijl verkrijgbaar. Alle messen zijn verpakt in een zeer mooi kistje gemaakt van gebrand hout.

Olive Forged

De Olive serie bestaat uit 11 verschillende messen, een trancheervork, een diamanten aanzetstaal én een prachtig Aziatisch hakmes, de ‘Asian Cleaver’. Daarnaast is er nog een 4-delige steakmessenset en een 3-delige set, bestaande uit het koksmes, het universeel mes en de hakbijl verkrijgbaar. 

Sebra Forged

De Sebra serie bestaat uit 11 messen en een diamanten aanzetstaal. Daarnaast is er nog een 4-delige steakmessenset en een 3-delige set, bestaande uit het koksmes, het universeel mes en de hakbijl verkrijgbaar. 


VG10 Forged

De VG10 messen zijn vernoemd naar de staalsoort die is gebruikt. De serie bestaat uit 9 verschillende messen en een diamanten aanzetstaal.

Katai Forged

De Katai serie bestaat uit 8 verschillende messen en een diamanten aanzetstaal. Alle messen zijn verpakt in een zeer mooi kistje van gebrand hout met transparante cover.