Door onze site te bezoeken, ga je akkoord met ons privacybeleid met betrekking tot cookies, trackingstatistieken, enz. Lees meer
Flambadou
De Forged Flambadou is er niet alleen om heerlijke gerechten, maar ook om op een spectaculaire manier indruk te maken. Hete kolen, hoog vuur en druipend vet dat al sissend vlam vat en je gerecht een heerlijke smaak geeft.. het is een beleving op zich! Deze indrukwekkende wijze van bereiden brengt heerlijke smaken naar boven in vlees, vis of groenten en maakt je gerecht helemaal af.
Flambadou recepten
Op zoek naar inspiratie?
We delen graag onze lekkerste Flambadou recepten met je! Bekijk alle tips en mogelijkheden in de special Fire it Up with Flambadou.
Flambadou
Lengte van de flambadou is 100 cm
Vervaardigd van gietijzer
Heft vervaardigd van olijfhout
Het olijfhouten handvat is niet vuurbestendig
De gietijzeren kegel van de flambadou is speciaal ontworpen om te worden verhit tot deze roodgloeiend is en kan dus direct in het vuur of in de kolen worden geplaatst. Wanneer de kegel gloeiend heet is kan het vet in de kegel worden gestopt, waarna het vlam vat, smelt en uit de onderste opening druipt. Dit brandende vet kan vervolgens op het stuk vlees, vis of een ander gerecht worden gesprenkeld om het extra smaakvol te maken.
De kegel heeft een grote opening aan de bovenkant en een kleine opening aan de onderkant, en is bevestigd aan een lang handvat van hoogwaardig staal met een olijfhouten heft.