Ervaar het echte Churrasco gevoel!

De Churrasco serie van Forged maakt het voor iedereen mogelijk om deze beleving en stijl nu ook thuis te ervaren!

  • Spiesen, vorken, een gietijzeren serveerpan en RVS grijptangetjes voor een complete Churrasco-beleving.
  • Een gratis online Churrasco Magazine met heerlijke recepten en vele tips voor een geslaagde avond.
  • Een gratis promo box voor onze dealers.
  • Let op: de producten zijn beschikbaar in beperkte oplage.

Churrasco Forged Promo box

Speciaal voor onze dealers hebben wij de Churrasco Forged promo box samengesteld. Een volledig pakket voor de ultieme Churrasco beleving dat gratis bij uw bestelling wordt meegeleverd. De box bestaat uit:

  • Churrasco Forged folders
  • Folders Experience the Churrasco feeling & Fire it up with Forged Flambadou
  • Displayborden Churrasco Forged en Forged Flambadou
  • USB-stick met promotiefilmpjes

Churrasco Magazine

Ben je op zoek naar inspiratie? Ook daar hebben we aan gedacht. We delen graag onze mooiste Churrasco en Flambadou-recepten met je! Bekijk ons online Churrasco Magazine voor heerlijke vlees-, vis- en groenterecepten en nog veel meer tips voor jouw perfecte Churrasco-avond.

Churrasco Forged V-vorm Spies

Churrasco Forged Vorkpies

Churrasco Forged Spies en Vorkspies

Met de spiesen en vorken gril je elk stuk vlees, groente of vis moeiteloos én in stijl boven het vuur of de de hete kolen van je barbecue. De spiesen zijn vervaardigd van hoogwaardig staal in combinatie met olijfhout en verkrijgbaar in de formaten 50, 60 en 70 cm.

Churrasco Forged Serveerpan en Tangetjes

Serveer je gerecht uit met behulp van de gietijzeren serveerpan. In de pan staat de spies stevig vast tijdens het aansnijden en worden marinades, vleessappen en restjes vlees opgevangen. Met de tangetjes kunnen je gasten de afgesneden stukken vlees, vis of groente moeiteloos aanpakken.

Churrasco Forged Serveerpan

Churrasco Forged Grijptangen

Forged Flambadou

De Forged Flambadou is een beleving op zich! Leg de flambadou rechtstreeks in het vuur of tussen de hete kolen tot de kegel roodgloeiend is, stop vervolgens het vette spek in de kegel en besprenkel je gerecht met het brandende vet dat uit de opening van de kegel druipt. Je gerecht krijgt niet alleen een fantastische smaak, maar ook een heerlijk krokant laagje! 

Forged Flambadou